Seprűvéna

Seprűvéna kezelést segítő eszközök

A pókháló véna, seprűvéna a visszeresség egyik enyhe, panaszt, fájdalmat szinte sosem okozó formája, a jelenség esztétikailag azonban zavaró lehet. A modern visszérgyógyászatokon ma már számos eszköz áll rendelkezésre a probléma gyors, fájdalommentes kezelése érdekében.

  • A modern ultrahang készülékek, melyek a speciális szoftvercsomagoknak, a professzionális vizsgálófejeknek, a beépített akkumulátornak és a felhasználóbarát dizájnnak köszönhetően lehetővé teszik a páciensek kompromisszummentes kiszolgálását bárhol és bármikor (pl: SONOSCAPE S6).
  • Speciális vizualizációs eszközök – a bőr felszín alatti területek, erek, elváltozások vizsgálatára: lámpák (pl: Syris műtéti nagyító és polarizált lámpa), átvilágító rendszerek (pl: Veinlite LED), vénavizualizációs eszközök (pl: Vein viewer vénavizualizációs eszköz). Segítségükkel biztonságosan vizsgálható, szemrevételezhető a bőr felszíne és a bőr alatti képletek egyaránt. Ezeknek az eszközöknek a segítségével a seprűvénák kezelésének hatékonysága jelentősen nő, mert mind a látható vénák, mind az azokat tápláló nagyobb erek megfigyelhetőek, kezelhetőek.
  • Speciális kezelő berendezések – rádiófrekvenciás és lézeres készülékek, (Pl:EVFR rádiófrekvenciás készülék, NEOLASER 1440 NM dióda lézer), melyek gyors, hatékony, szinte fájdalommentes kezeléseket tesznek lehetővé.

 

VISSZÉRVONAL: Dr. Szabó Attila visszér-specialista ajánlásával.

Kérdése van?

  • * Részletes adatkezelési tájékoztatónkat a következő linkre kattintva éri el: Adatkezelési tájékoztató

Kapcsolat

Magyarország egyedülálló visszérbetegségekkel kapcsolatos információs vonala 9-17 óra között normál tarifával hívható.

06-30-9-886625

06-1-3-886625